Illustraties en projecten

Diensten voor bedrijven – Visuele verslaglegging
Vergaderingen, brainstorm sessies, kick-off bijeenkomsten, jaarplannen, strategiesessies, toekomstambities- ze kunnen ook op een andere manier worden vastgelegd! Wil je de dingen die worden genoemd bijvoorbeeld deconstrueren om op nieuwe idee├źn te komen? Of juist vastleggen op een manier die meer spreekt dan een alleen een geschreven verslag?
Ik heb veel ervaring met het vastleggen van vergaderingen en denk heel graag mee over een vorm die past bij het doel van de (online) bijeenkomst! Voor meer informatie of om even te overleggen: info@martienvandenhoek.nl

Illustraties
Een aantal voorbeelden van illustraties die ik heb gemaakt in opdracht.

Schilderen op muren/objecten
Heb je een idee met een muur, raam, container of een ander object? Of zoek je iemand die er een idee bij kan bedenken? Seek no further – hieronder een aantal voorbeelden van dingen die ik eerder schilderde; een container bij Stekup Nieuwegein en de selfie-wall bij de Bakkert Bilthoven.

Shop de prints
Onderstaande prints zijn momenteel te koop. A4-formaat gedrukt op stevig (350gr) licht gestructureerd tintoretto gesso papier. Superleuk om op te hangen in je huis of cadeau te doen! Kosten 12,50 plus eventuele verzendkosten, stuur een berichtje naar info@martienvandenhoek.nl.