Kinderfeestje Bilthoven / de Bilt

Locatie: Buro Lou – Leijenseweg 38 Bilthoven

Bij Buro Lou organiseer ik kinderfeestjes op maat! In overleg met (de ouders van) de jarige bedenken we een passend thema en daarmee bedenk ik een avontuur. Meestal heb ik een mysterieuze brief ontvangen en moeten de kinderen (gelukkig waren ze net op tijd die dag!) een serie opdrachten uitvoeren om het mysterie op te lossen/ de schat te vinden/ het geheim te ontrafelen. De opdrachten kunnen variëren van dingen knutselen die je weer nodig hebt voor een volgende opdracht (bijv. een magische kroon/toverstaf/masker/blastgun/shirt), denkopdrachten en hele fysieke activiteiten (het parkeerterrein heeft grote hindernisbaanpotentie).

Het allerleukst vind ik het om het feestje echt aan te laten sluiten bij de jarige, dus als hij/zij bijvoorbeeld net helemaal blij wordt van roblox lifting simulator- dan ga ik kijken hoe we gewichten kunnen regelen. Of als de jarige heel erg van mooie letters tekenen houdt dan kunnen we bijv. gaan handletteren of posters maken met spreuken.

Voor wat oudere kinderen kan ik iets organiseren met proefjes doen- a la mythbusters, chemische proefjes of bijvoorbeeld experimenten als onderzoeken hoeveel ducttape je nodig hebt om een persoon aan de muur te plakken:)


Er zijn veel creatieve en sportieve ondernemers aanwezig in Buro Lou, dus als je op zoek bent naar een specifieke schilderworkshop of een sportieve en duurzame activiteit kan ik je ook goed doorverwijzen naar mijn collega’s.


Locatie: Buro Lou is een te gekke locatie voor kinderfeestjes- een oud politiebureau met cellen waar boeven in werden opgesloten, een enorm buiten/parkeerterrein (voor sportieve activiteiten) en een kantine waar goed geknutseld/ taart gegeten kan worden.

Duur: ongeveer 1,5 a 2 uur

Prijs: ongeveer €12,50 per kind, iets meer afhankelijk van bijv. het aantal knutselmaterialen. Een offerte op maat maak ik graag!

Voor meer info of een offerte op maat stuur even een berichtje naar info@martienvandenhoek.nl